Masterclass september 2021

JE BENT ER!
Jij bent de enige die met jouw ogen kan kijken. De enige die weet hoe het voor je is om te bestaan. Geen uur van jouw leven is inwisselbaar voor een uur uit het leven van een ander.

Elk leven is een wereld op zich en er is niemand zo goed thuis in de wereld die jij bent als jijzelf. Valt er een betere reden te bedenken om je eigen bestaan te kiezen als inspiratiebron bij het schrijven? Deze masterclass is een driedaagse creatieve ontdekkingsreis. Je gaat woorden vinden voor beelden en ervaringen die in je huizen. Je gaat werken aan een tekst of meerdere teksten die het voor lezers mogelijk maakt een glimp op te vangen van hoe het is om jou te zijn.

Ik vraag voor deze masterclass €565,- (inclusief materiaal, verblijfskosten en maaltijden).

Data en tijdstip: 17 september 2021 11:00 uur t/m 19 september 2021 17:00 uur
Locatie: een rustige plek met mooie oude bomen langs het water, net buiten de oude binnenstad van Amersfoort (details ontvang je na aanmelding).

Aanmelden: mail naar tjitskejansen1@gmail.com om je aan te melden. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding en relevante informatie.

Tjitske JansenTjitske Jansen (1971) studeerde in 1996 af aan ArtEZ, de academie voor Theater in Arnhem. Ze is freelance schrijfster, publiceerde drie bundels waarin ze poëzie, proza en theater combineert. Het moest maar eens gaan sneeuwen (2003), Koerikoeloem (2007) waarmee ze de Anna Bijns Prijs won en Voor altijd voor het laatst (2015). Tussen 2002 en 2004 schreef ze theaterteksten voor Jet, Job & Jürgen deel 1, 2, 3 en 4 van theateratelier Het Wilde Oog. In 2011 kreeg Jansen, voor een periode van 5 jaar, een etage toegewezen in het Witsenhuis. Het Witsenhuis is vernoemd naar schilder Willem Witsen en wordt sinds 1943 deels bewoond door letterkundigen. Momenteel woont ze in Amersfoort. Ze treedt veel op en geeft met grote inzet les over schrijven, poëzie en performance aan middelbare scholieren. Haar meest recente boek ‘Iedereen moet ergens zijn’ verscheen in 2021.